Categorii
Știință

Știai că există un forum a fizicienilor din zona Brașov?

Stăteam azi de vorbă cu conf. dr. Crețu Nicolae, de la Universitatea „Transilvania” din Brașov, loc unde predă fizica viitorilor ingineri, și am aflat de Forumul Fizicienilor Brașoveni. Este un forum al profesorilor de fizică, dar și al cercetătorilor din domeniul fizicii din zona Brașov și toată lumea poate citi ceea ce se publică acolo.

Forumul a văzut lumina zilei de curând, dar abia aștept să văd mișcare pe acolo, mai ales că există desigur, multe întrebări pe care oamenii le pun legat de Universul înconjurător. Din ce am înțeles o parte din profesorii de fizică din zonă și-au primit datele de acces așa că o să fiu atent să văde ce se mai zice acolo.

De altfel, prea puțini știu faptul că Revista de Științe a Liceului Andrei Mureșanu din Brașov și Colectivul de Fizică al Universității Transilvania din Brașov au, în comun, o revistă de fizică ce apare de două ori pe an.

Revista se numește CROMATIC și se poate citi gratuit pe net. Clic pe imaginea de mai jos să vezi ce publică fizicienii brașoveni:
revista-cromatic-fizica-brasov

De altfel, nu uita că au apărut cele mai noi numere ale revistelor de știință și tehnică: Science World și Știință și Tehnică #40.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.