Categorii
Cultura

Învață xHTML și CSS în numai câțiva pași

Dacă vrei să înveți HTML și CSS nu este sursă mai bună decât W3Schools, loc în care găsești toate referințele necesare legate de limbajele internetului. Totuși, chiar dacă ai în față site-ul acesta nu știi mereu de unde să începi.

Ei bine, cei de la MakeUseOf, săritori ca întotdeauna, prezintă „How to speak „Internet” your guide to xHTML”, creat de către Richard Giles. Acest ebook gratuit în format pdf te ajută să înțelegi limbajul de programare care stă la baza internetului și de la care au pornit bunătățile numite website-uri. Din ce știu pot face un stie numai din HTML și CSS, dar acest lucru nu mai este suficient în zilele noastre.

Ghidul te va duce în pași mărunți de la o scurtă introducere în lumea HTML (Hyper Text Markup Language) și îți va arăta exemple practice pe care le vei putea încerca pe loc. Vei învăța și de foile de stil (CSS). Ele dau culoare, la propriu, site-urilor. Vei vedea cât este de simplu să pui un link, să faci o pagină sau să creezi chiar și formulare.

După ce vei parcurge ghidul vei fi în stare să înțelegi că este simplu să folosești WordPress pentru a pune în picioare un site. Poate, dacă vei învăța suficient de bine, îți vei face și o reputație de webmaster și vei scoate bani din asta. Cunosc oameni care se pricep foarte bine la creare de website-uri și au viață bună în România. Așa că, dacă vrei să înțelegi una dintre limbile vorbite de internet, te invit să dai clic pe imaginea de mai jos și să descarci această carte gratuită.

Din nou, mulțumiri multe celor de la MakeUseOf. Ce zici de faptul că ei oferă foarte des ebook-uri gratuite?

6 răspunsuri la “Învață xHTML și CSS în numai câțiva pași”

O multime dintre ghidurile lor le am notate pe blog si nu sunt lucruri greu de inteles. ?Fain din partea lor.

De acolo imi iau tot felul de coduri sau mai invat cate ceva nou 😀

Dar , dc nu scrii un articol la acesta rubrica , cum sa scrii o carte electronica (ebook) . In articol ai putea scrie ce programe folosesti , cum se alege coperta si cateva sfaturi ( eu de exemplu nuj , cum se scrie , dar cred a am 120 de carti de astea pe stick )

Buna ideea data de tine. O sa avd cand am timp sa fac ceva in genul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.