Categorii
Știință

Mega perfuzia de Doctor MIT: culturism, miere, polen, obezitate, amigdalită și lăptișor de matcă


Dr. MIT aka Bogdan Ivănescu lovește din nou cu un tratament pentru mintea noastră încețoșată și atacă alte șase mituri care chiar aveau nevoie de explicație. În primul film aflăm că activitatea numită culturism este bună, dar dacă abuzezi de hormoni, precum testosteronul, atunci poți ajunge la impotență.

De ce? Pentru că, de vreme ce introduci în corp atât de mult testosteron, corpul nu mai simte nevoia să creeze acest hormon, astfel că virilitatea ta va avea de suferit. Soluția: nu folosi hormoni injectabili și fă sport ca tot omul.

Mierea

Mai departe, află că mierea nu este altceva decât un îndulcitor, nu un remediu pentru boli. Mierea nu are vitamine, nici antibiotic și nici nu are aminoacizi esențiali. Are peste 80% zaharuri, 17% apă și doar 0.3% proteine:

Polenul

Acum, poate măcar polenul are vreun rol magic în viața noastră. Nu se poate să îl lăsăm pe Dr. MIT să ne distrugă toate visele din copilărie, nu?

Ei bine, polenul este o pereche de celule vegetale cu rolurile de: reproducere, crearea de semințe și de crearea fructului. Polenul nu are rol antiseptic, antibacterian și nici antiviral, așa că nu poate fi folosit la răni. Polenul e alcătuit din celuloză și proteine.

Singurul motiv pentru care l-ai folosi ca medicament ar fi atunci când îl folosești pentru dezhidratarea rănii. În plus, polenul este cel care cauzează alergia numită febra fânului. Interesant lucru, polenul are mai multe proteine decât carnea de vită. Rău ca medicament, bun pentru papa.

Obezitatea

Așa cum era știut, faptul că cineva este obez nu îl ajută în combaterea nici unei boli, ba mai mult, agravează orice boală și provoacă altele. Grijă mare.

Amigdalita – boala

Durerile din gât pot fi provocate de virusuri sau de bacterii. Amigdalele, parte a sistemului limfatic, care are rol în imunitate. Ele se inflamează atunci când au loc acolo lupte între virusuri/bacterii și limfocite, celule ale sistemului imunitar.

Dacă te doare prea des în gât, adică de 7 ori pe an, ori de 3 ori/an în ultimii 3 ani ori de 5 ori/an în ultimii 2 ani, atunci medicii ți pot recomanda să îți scoți amigdalele (operație numită tonsilectomie), dar există riscuri.

Riscul major este de deces post-operatoriu, situație în care 1 din 15 000 de pacienți moare după ce operația a fost făcută. Trebuie să știi că, oricum, odată cu trecerea timpului, frecvența amigdalitelor scade, așa că ar fi mai bine să aștepți în loc să îți faci operația.

Lăptișorul de matcă

Mierea și polenul ne-au dezamăgit, pentru că nu pot fi folosite ca medicament. Dar cum rămâne cu lăptișorul de matcă? Dr. MIT ne va splubera visele chiar de tot? Se pare că da. E plin de răutate și ne zice adevărul și de data aceasta.

Lăptișorul de matcă este compus din apă, proteine, zaharuri și mici cantități de vitamina B5, B6 și C. Lăptișorul de matcă are ceva urme de enzime și substanțe cu efect antibiotic, așa că poate fi folosit pentru a trata răni și a întări sistemul imunitar.

Termenul de a întări sistemul imunitar trebuie înțeles în stilul de marketing, adică nu slăbește sistemul imunitar. Dacă ai avea nevoie de ceva care să îți întărească sistemul imunitar, probabil că ai suferi de ceva boli care cer internare.

Baftă în găsirea unui medicament universal!

2 răspunsuri la “Mega perfuzia de Doctor MIT: culturism, miere, polen, obezitate, amigdalită și lăptișor de matcă”

Multumesc. Am corectat. Este bine cand mai sunt o pereche de ochi care se uita atent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.