Categorii
Tehnologie

YouTube Time Machine și Google Instant Search

Nu pot spune că mă plictisesc. Nu am cum. Dacă nu ar fi internetul probabil că ar fi altfel. Nu vrei să citești? Atunci asculți muzică de pe net. Nu vrei nici aia atunci vezi niște poze frumoase făcute de un necunoscut la mii de kilometri depărtare.

Întotdeauna e ceva care să îți atragă atenția. Din păcate m-am înscris la tot felul de situri încât nu am timp decât să citesc titlurile articolelor când îmi aterizează în inbox. Și dacă găsesc câte ceva care îmi atrage atenția, atunci se duc orele ca o turmă de oi bolnave. Printre altele am dat de YouTube Time Machine, un site foarte interesant care îți dă ocazia să vezi un film care are legătură cu un anumit an. Dar nu oricum, ci vei vedea un film la întâmplare. La fiecare clic pe anul dorit îți va afișa un alt film. În dreapta poți alege categoriile din care să facă parte filmul. Clic pe imaginea de mai jos pentru accesare site.

Un alt link interesant este cel primit de la GeeksAreSexy.net și este legat de un videoclip de promovare a funcției Instant Search de la Google. Urmărește aici:

Ce situri faine știi? Trece-le la comentarii ca să le vadă și alții.

5 răspunsuri la “YouTube Time Machine și Google Instant Search”

Nu am timp sa ma plictisesc, ce-i drept. sunt inscris la multe situri si primesc tot felul de stiri. Natgeo e printre cele mai tari.

TARE, OMULE, CU OCAZIA ASTA MAI AFLU SI EU CE-MI OFERA INTERNETUL INTERESANT SI NU MAI LANCEZESC NUMAI PE SITE-URI DE SOCIALIZARE:D!

O, DA!!! MULT MAI BINE DECAT LA YOUTUBE INSTANT SI MULT MAI INTERESANT.
DECI, COPII, DACA NU VA PLACE SCOALA (cum nu prea mi-a placut nici mie:d), INVATATI CEVA ISTORIE MACAR VIZUAL SI RANDOM!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.