Categorii
Tehnologie

Imagini panoramice incredibile

Am dat la un moment dat de o imagine a Budapestei în 70 de gigapixeli (!) și am rămas gură-cască la câte detalii poți vedea într-o asemenea imagine. De fapt, am să pun aici linkuri către trei asemenea imagini.

Prima imagine panoramică este a Bucureștiului. Poți vedea în toate direcțiile și are și un zoom acceptabil. Am dat de un link către panopixel.ro pe blogul lui Criserb, după ce trecusem pe la Fulgerică (tot din Brașov, ca și mine). Clic pe imaginea de mai jos ca să accesezi websitul.

Urmează poza în 70 de GB a Budapestei. Detaliile sunt cuvantul de ordine aici. Alegi o locație, dai zoom și vezi ce poți descoperi acolo. Cei care au făcut această aplicație interactivă au pus în partea de jos niște imagini și, atunci când dai clic pe ele, vei fi direcționat către poziția pe poză. Super. Via cloudapp.net

A treia imagine în 360 de grade este cu Londra. De fapt, imaginea panoramică a fost construită dintr-o multitudine de imagini la rezolutie mare. Linkul a ajuns în inbox via Presurfer. Detaliile sunt extraordinare. În imaginea de mai jos vezi niște macarale, care sunt prin zona zgârie-norilor. Trebuie să dai destul de mult zoom ca să reușești să le vezi. Clic pe imaginea de mai jos.

Multă muncă și devotament au dus la realizarea acestor imagini. De ceva vreme a prin moda panoramicelor și îmi place și mie foarte mult. Mai știi și alte imagini panoramice în genul acesta? Dacă nu, ce părere ai de acestea?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.