Categorii
Tehnologie

Motoare, așa cum nu le-ai mai văzut

Nu cred că este vreun cunoscut sau prieten de-al meu care să nu se gândească la modelul preferat de motoretă. Cum nu mă descurg prea bine nici cu patru roți (vezi articolul O vară cu peripeții) tot ce pot face este să admir de la distanță aceste bestii frumușele. Nu contează numai faptul că sunt mașini (în sensul clasic) puternice, mai mult decât atât contează designul.

Cei care le-au conceput sunt oameni care merită lăudați. Darkroastedblend.com a făcut o selecție foarte mare de modele de motoare care au apărut de-a lungul timpului. Chiar și în urmă cu zeci de ani erau vizionari care se puteau lua la trântă liniștit cu cei de azi.

Aic voi posta numai vreo zece modele așa că, dacă vrei să le vezi pe toate nu trebuie decât să dai clic pe oricare dintre imaginile de la jos și ajungi pe situl cu pricina. Pregătește-te să fii lăsat gură-cască:
Nu sunt sigur că poți zbura la stele cu asta, dar poți încerca.

Oameni buni, mărimea este ceva relativ.

Și dacă yo vreau să arate așa, cine zice altfel!?

Nu este o mașină ascunsă după motoretă, așa arată atașul. 🙂

Nu știu sigur, dar astea două de mai jos arată a motorete. Sau nu?

Lămuriți-mă și pe mine: de unde se prinde omul de motoreta roșie?

Munții sunt nimic pentru așa ceva!

Uite cu ce putem merge la arat!

Dacă motoreta de mai jos face și mâncare îmi amanetez toți vecinii și pun mâna pe ea 😀

Cred că ultimele două sunt cele mai bestiale dintre toate. Nu mă plictisesc uitându-mă la ele. Dă clic pentru mai multe poze.

Atât pentru articolul de față. am mai dat de design interesat de ceasuri, automobile și case. Dar toate la timpul lor. Te mai invit pe la mine. Așa-i că îți place motoreta roșie de la Ferrari?


8 răspunsuri la “Motoare, așa cum nu le-ai mai văzut”

[…] Motoare, așa cum nu le-ai mai văzut Sun Dec 05, 2010 20:10 pm Nu cred că este vreun cunoscut sau prieten de-al meu care să nu se gândească la modelul preferat de motoretă. Cum nu mă descurg prea bine nici cu patru roți (vezi articolul O vară cu peripeții) tot ce pot face este să admir de la distanță aceste bestii frumușele. Nu contează numai faptul că sunt […] […]

[…] trimitere acum către manubv.wordpress căci la el am găsit minunatul articol care m-a ajutat. Acolo ve-ți găsi niște link-uri care […]

super sunt astea. Aia cu Marimea e relativa …. mi-as lua-o. Astea din ultima parte a articolului sunt simple, linii continue si cred ca o sa le simtim prezenta in viitorul deloc indepartat:D

Mi se par foarte interesant cele care, la roti, nu au ax central. Cred ca vor fi pe sistem electromagnetic. Dar nu va trece prea mult timp pana sa le vedem pe straz[. Sa vina, pana atunci sa im strang ceva bani 😀

:)) waw.Pretul cred ca este pe masura.Btw mie imi place mult cea din dreapta la descrierea „nu stiu daca astea arata a motociclete”…si ultima din stanga.

Nu stiu daca are legatura dar citisem intr-un timp despre un tip care fusese selectat pentru o emisiune scurta Discovery Romania ..gen la 10-15 minute si care e constructor de chopere si fusese chemat nu stiu unde in America la o mare intalnire a designerilor de motociclete.. poate o fi si una de aici a lui :))..In fine..

Voie buna.!

Ar fain. chopperele sunt suuuuper. Pe Discovery am vazut de atatea ori emisiunea Orange County Choppers si se vede ca oamenii stiu cum se face treaba. Daca si romanii pot face asta sunt sigur, dar nu am auzit. Tre sa ma informez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.