Categorii
Tehnologie

Sunday drive – plimbare și muzică

Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi lace să cred că duminica e zi de relaxare, de meditare, de rememorare, de plimbare și de socializare. O expresie mai simplă este: o zi pentru mine.

Și, cum știu că este bine să începi duminica într-o dispozișie bună te invit să vezi ce lucru intresesant au făcut cei de la VolksWagen Canada. Pentru a atrage clienți au făcut un mic joculeț în care ești în autmobil și poți face un mixaj întimp ce vezi cum apar și dispar elemente din decor.

Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi lace să cred că duminica e zi de relaxare, de meditare, de rememorare, de plimbare și de socializare. O expresie mai simplă este: o zi pentru mine.

Și, cum știu că este bine să începi duminica într-o dispoziție bună te invit să vezi ce lucru intresesant au făcut cei de la VolksWagen Canada. Pentru a atrage clienți au făcut un mic joculeț în care ești în automobil și poți face un mixaj în timp ce vezi cum apar și dispar elemente din decor.

De fapt, elementele din decor sunt strâns legate de mixul muzical pe care îl faci. Ai chiar și un disc pe care îl poți roti înainte sau înapoi pentru a-ți pune la punct talentul de DJ (Disk Jockey). Am stat mai bine de o oră pe acest joc, tot adăugând și eliminând elemente. Trebuie să te anunț că, dacă îți dai silința, vei găsi și dinozauri pe acolo.

Eu m-am jucat mai ales cu literele A, D, E și G. Ca să ajungi la jocul muzical dă clic pe imaginea de mai jos, apoi alege butonul „Give it a go”(stânga) și apoi Start. Îți doresc o duminică chill și de toată frumusețea și zi-mi unde dai de dinozauri.


7 răspunsuri la “Sunday drive – plimbare și muzică”

[…] Sunday drive – plimbare și muzică Sun Jan 09, 2011 1:59 am Nu știu alții cum sunt, dar mie îmi lace să cred că duminica e zi de relaxare, de meditare, de rememorare, de plimbare și de socializare. O expresie mai simplă este: o zi pentru mine. Și, cum știu că este bine să începi duminica într-o dispozișie bună te invit să vezi ce lucru intresesant au făcut […] […]

=))) E chiar tare jocul!!! Mai ales dupa ce dai UFOs si de dinozauri!!! :)))) Cred ca secretul e sa mesteresti cat mai mult pe la butoane, sa schimbi de pe unul pe altu. Eu am dat repede de UFOs :)).
Si chiar te face sa zambesti :)) mai ales dupa ce dai si pe voce 😛
Cum Doamne gasesti toate minunile astea faine pe Internet? :)) Cauti ceva anume sau „te impiedici” pur si simplu de ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.