Categorii
TechArt

Cuburi luminoase – cui nu îi plac?

Cât de interesante pot fi niște cuburi? Sincer, nu prea. Dar, dacă faci cuburi din ecrane sau din leduri, atunci frumusețea cuburilor iese la iveală.

Unul dintre aceste cuburi și-a făcut apariția la CES (Consumer Electronics Show) sub forma unei invenții făcute de Sharp. Mai precis, este vorba de un alăturarea a 64 de monitoare LCD pentru a crea imagini pe care să le vezi în orice direcție te-ai uita.

Mai jos poți vedea o prezentare a acestui cub luminos de toată frumusețea. Nu este tocmai SF, dar vreau unul și eu. Îți poți imagina cum ar fi jocurile video cu tine în mijlocul acțiunii? Mai adaugi o bandă rulantă omnidirecțională și o pușcă iar rețeta pentru slăbit este garantată. Via [Mashable].

Adevărata vedetă de azi în materie de cuburi este cu siguranță cel de mai jos. Este vorba de un cub ale cărui noduri sunt, de fapt, leduri. Userul Chr de pe websitul Instructables a creat acest cub, ba chiar a și pus la îndemâna noastră un ghid prin care ne puteam face și noi o minunăție ca asta. Via [Geeksaresexy].

Ghidul de creare a cubului îl găsești aici. Autorul acestui cub va vinde în viitorul apropiat și kituri de creare a acestui tip de cub. Pentru a fi informat în legătură cu acest kit trebuie să te inscrii pe Zomgtronics. Cum ar fi să ai un asemenea cub de 20 de metri înalțime în centrul orașului și să arate tot felul de reclame și animații? Eu aș ieși mai des în oraș cu ocazia asta, sunt sigur!

[UPDATE 17-01-2011@12:09] Tocmai am terminat de pus la punct pagina intro a noului blog care se va numi Obișnuit.eu, pentru că, nu-i așa, suntem toți niște oameni obișnuiți, cu bune și rele. Keep close.


Un răspuns la “Cuburi luminoase – cui nu îi plac?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.