Categorii
Cultura

Filmulețe educative despre genetică și Facebook

Acesta este primul dintr-o serie de articole care se vor publica automat deoarece voi fi plecat pentru o perioadă din țară.

Din această cauză voi răspunde mai greu și la comentarii, dar nu voi lipsi total. Acolo unde este internet, este normal să fiu și eu.

Dacă vroiai să afli câte ceva despre genetică atunci David Murawski te ajută să înțelegi mai bine despre ce este vorba. Așa îți vei da seama dacă genetica este de vină pentru anumite lucruri pe care le facem. Filmul de mai jos este intuitiv, scurt, dar îți oferă informațiile de care ai nevoie.

Sunt sigur că mulți dintre noi am aprecia tot felul de domenii mai mult dacă ar fi prezentate în felul în care o face acest film. De cele mai multe ori nu este așa, dar mai importantă este dorința noastră de a învăța ceva nou. Via [Kuriositas].

A Brief Introduction to Genetics from David Murawsky on Vimeo.

Facebook. Eterna poveste. Facebook. Urât și iubit deopotrivă, acest gigant social, a pus mâna pe viața noastră online și nu putem scăpa. Dacă nu ești pe Facebook, nu ești 100% online. Eu sunt fan Facebook pentru că am văzut ce se poate face cu această tehnologie incredibilă și cum pot lua legătura cu oameni pe care nu i-am cunoscut direct, dar care ar fi gata să îmi dea un sfat numai pentru că mă au în lista lor de amici.

Filmul de mai jos îți prezintă câteva statistici interesante. În doar 20 de minute se împart 1 milion de linkuri, se fac 1, 8 milioane de actualizări ale statusului și se fac peste 2,7 milioare de încărcări de poze. Numerele sunt impresionante. Pentru mai multe asemenea date vizualizează filmul de mai jos. Via [Kuriositas].

The World Is Obsessed With Facebook from Alex Trimpe on Vimeo.

3 răspunsuri la “Filmulețe educative despre genetică și Facebook”

Ce pot să zic … iubesc statistica ! :)) Filmulețul cu Facebook-ul chiar e fain, nici cel cu genetica nu-i mai prejos. Păcat că mulți chiar habar n-au de genetică. Nimic.

Am uitat să-ți zic: have fun și fotografiază tot ce poți, ca să ne arăți și nouă 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.