Categorii
Online

Quickies – website-uri interesante

Nimic nu este mai interesant decât să dai de niște website-uri care știu să facă doar un singur lucru: fie te amuză, fie te ajută într-un mod.

În ultima perioadă sunt la modă site-uri care au doar un singur scop, ele făcând de obicei parte dintr-un întreg portofoliu ale vreunui programator sau designer web.
 

Numele tău are un chip – turnyournameintoface.com

Dacă vrei să reții mai bine un nume atunci este posibil să fii ajutat de o imagine asociată acelui nume. Exact. Dacă dai clic pe imaginea de mai jos poți vedea cum arată numele tău. S-ar putea să nu îți placă, dar acesta este un mod interesant prin care poți petrece 55 de secunde din viața ta 😀 . Via [Neatorama].

Cum poți găsi sloganuri pentru orice – sloganizer

Principiul este simplu: introduci un cuvânt și apoi aștepți să vezi ce slogan îți generează acest site. Dacă nu îți place, apeși din nou pe Sloganize. De ce nu l-am descoperit mai devreme?! Mi-a găsit un slogan incredibil: Obișnuit – think different!

Este cel mai tare slogan care se poate potrivi acestui blog. De ce? Pentru că, Obișnuit fiind, aici găsești foarte multe lucruri neobișnuite. Ka-ching :D. Este posibil să îl schimb în curând și să las în urmă: suntem suma alegerilor noastre! Mai rămâne de văzut! Via [Dianastoleru.ro].

Ce slogan ți-ai găsit?

6 răspunsuri la “Quickies – website-uri interesante”

«Syber – a class of it’s own»

P.S: comice rau site-urile si interesante in acelas timp 😀

La categoria Locuri pe net am tot felul de astfel de site-uri iar unele dintre ele sunt foarte utile. Check it out 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.