Categorii
Online

Sunetul în slujba noastră

Fără doar și poate muzica (varietate a sunetului) este ceva nelipsit din viața noastră. Eu nu am zi fără să ascult muzica mea preferată. Din când în când mai apar site-uri foarte interesante care folosesc sunetul pentru a ne crea o stare de bine.

Un asemenea exemplu este Simply Noise, în traducere liberă ar însemna doar zgomot. Ce-i drept, zgomotul creat este, de fapt, un sunet liniștitor. În partea de sus a site-ului ai trei butoane: alb, roz și maro. Dând clic pe unul dintre ele vei auzi un anumit tip de sunet. Foarte plăcut și interesant mi se pare sunetul „maro”.

Trebuie să zic că nu tuturora ni se potrivește același tip de sunet. Simply Noise se poate folosi pentru : somn, mărirea atenției, depășirea perioadelor cu migrene, reducerea stresului, liniștirea copiilor sau animalelor de casă și pentru alte situații. Este puțin mai greu până te obișnuiești cu sunetul care ți se are mai plăcut, dar nu îți va părea rău.

Clic pe imaginea de mai jos să accesezi site-ul care are și multe alte lucruri frumose în meniu. Via [Presurfer].

Dacă tot nu te liniștește sunetul din site-ul de mai sus ai nevoie de o cură de muzică duminicală. Ce părere ai despre tipurile astea mai ciduate de sunete?

2 răspunsuri la “Sunetul în slujba noastră”

Nu are SRS sound? La boxe se aude foarte bine. Si e linistitor 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.