Categorii
Cultura

Carte gratuită – 55 Ways to have fun with Google

Philipp Lenssen este un programator, blogger și webdesigner din Germania stabilit în China. El are o sumedenie de proiecte interesante, printre care și cel de aici.

Căutând ce a mai făcut am dat de cartea lui 55 Ways to have fun with Google și mi-a plăcut la nebunie. Ceva îmi spune că nu ne dăm seama de imensitatea Google. Cartea de peste 200 de pagini are rolul de a ne aduce în atenție jocurile, desenele, ciudățeniile, trucurile și poveștile legate de Google (substantivul care a devenit verb).

Varianta hard-copy poate fi luată de pe Amazon, dar el oferă și un pdf gratuit pe care îl poți lua foarte ușor dând clic pe imaginea de mai jos. Azi am citit doar până la partea de „egogoogling”, denumire dată căutărilor în Google după propriul nume. Foarte interesant ce poți afla dacă scrii în Google : „Numele-tau is”:D.

Clic pe imaginea de mai jos ca să mi te alături în fantastica aventură a lumii Google. E că nu te așteptai să fie așa de complexă lumea Google?

Dacă nu merge linkul de mai sus atunci dă clic aici.

4 răspunsuri la “Carte gratuită – 55 Ways to have fun with Google”

am downlodat-o si eu si cand voi dispune de timpul necesar o sa o citesc
sunt interesat de tot ce inseamna GOOGLE, sunt FAN Google si cartea asta nu poate decat sa imi aduca un zambet imens pe fata ca nu trebe sa o cumpar :))

Da, cel mai interesant mi se pare ca dau de o multime de carti cu informatii valoroase si nici nu trebuie sa platesc pentrue ele. Trebuie sa ii apreciem cat se poate de mult pe oamenii care fac astea!

Da, dar macar sa il iei si sa il ai in PC. am si eu o multime de carti pe acre nu am reusit sa le citesc, dar mai rup cate o pagina din cand in cand 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.