Categorii
Tehnologie

De ce îmi place Google

Dacă citești Webmaster Forum sau Google Webmasters forum dai de mulți oameni supărați, pe drept sau nu. Dar când vezi lucrurile din perpectiva unui utilizator obișnuit de internet te bucuri că Google are acces la atât de multe informații și ți le pune pe tavă.

În afară de faptul că sunt un mic evanghelist Google+ folosesc Google maps pentru orice înseamnă navigare în locuri necunoscute.

Așadar, am ajuns în Munchen la destinație folosind numai Google Maps și Street View fără să am cele mai mici probleme. Când am avut nevoie să știu ce metrou trebuie să iau am dat simplu clic pe imaginea cu U. Mai sunt și trenurile numite S-Bahn, cu litera S. Nici măcar nu a trebuit să întreb de nimic în afară de WiFi hotspot. No taxi, please.

Cum un abonament pe o zi este 5 euro și ceva (toate liniile) iar unul pe 7 zile (8 inele, toate liniile) este 28 de euro, îți dai seama că am să fac cât mai multă mișcare. Mai întâi merg în vizită de recunoaștere prin zona sediului ESO (în zona Garching Forschungs Zentrum, puțin mai la sud de Intitutul Max Planck).

Poze vor veni în curând, după ce reușesc să cumpăr mâine un cititor de carduri. A fi trebuit să iau din România, dar numai la asta nu mi-a stat capul. Happy week-end și vânătoare de locuri de vizitat.

5 răspunsuri la “De ce îmi place Google”

Vizită plăcută! Iar în ceea ce priveşte transportul, taxiul nu este o opţiune în oraşe ca Munchen, doar să ai grijă la ce oră revii spre casă şi din ce zonă (noaptea e posibil să nu găseşti deloc mijloace de transport în comun sau doar la intervale mari).

Ma descurc 😀 In genere metrourile merg pana la 00:30. Inainte de asta tre sa fiu pe acasa.

sunt de acord cu parerea ta despre google maps. de asemenea o utilizez cand am nevoie sa ma orientez intr-un nou oras. Am fost anul trecut in Praga, habar nu aveam unde si cum sa ma cazez si incotro sa o iau dupa ce am coborat din masina….:))

Si eu consider ca am avut mare noroc cu Google Maps… si in general GPS-ul de pe telefon.
Am fost in Grecia in vara asta si a trebuie sa ajung undeva la 200 km de statiunea in care ma aflat… ferry.. autobuz… autocar..taxi. N-as fi reusit fara harti…

@all Google Maps is awesome. Avem si dovada in numarul de persoane ajutate. Tare ma intreb cat la suta din utilizatorii totali o folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.