Categorii
Știință

Superdoza de Dr. MIT: varice de la stat în picioare, urinoterapia, mori de râs și căscatul molipsitor

Emisiunea Doctor MIT este prezentată de un doctor cu acte în regulă cu numele: Bogdan Ivănescu. El prezintă miturile medicale, le confirmă sau le combate într-un mod caracteristic punându-ne să ghicim răspunsurile corecte în timp ce face prezentările. Pe alocuri vei avea parte de surprize amuzante când propune să îți schimbi părinții atunci când ai boli genetice.

Din primul film de mai sus afli că varicele are două cauze principale: moștenirea genetică și statul în picioare. Dacă nu îți poți schimba părinții, atunci măcar mai ridică picioarele din când în când.

Este urinoterapia utilă? Urinoterapia nu este utilă. Ea reușește doar să te pună în situații jenante și într-o mică adiere de scârbă:

Poți muri de râs? Ei bine, da. Dacă acțiunea ține suficient de mult, atunci poți ajunge la o senzație de sufocare după ceva minute. Pentru că inspirul și expirul se fac rapid în timpul râsului avem de-a face cu hiperoxigenarea plâmânilor și apoi la hipooxigenarea creierului sau hipoxia cerebrală. Creierul primește din ce în ce mai puțin oxigen și leșini sau mori:

Este căscatul molipsitor? Da. Căscatul este molipsitor și este văzut ca un semnal de empatie între oameni. Cei care nu pot simți empatie la fel ca restul oamenilor, precum sunt copiii autiști, nu vor căsca în preajma celor care cască:

2 răspunsuri la “Superdoza de Dr. MIT: varice de la stat în picioare, urinoterapia, mori de râs și căscatul molipsitor”

[…] Superdoza de Dr. MIT: varice de la stat în picioare, urinoterapia, mori de râs și cascatul molips… […]

MAGAZIN Economia statului la coada. Copiii expusi la religie disting mai greu realitatea de fictiune. Ce s-a ales de personajul tau favorit din desenele animate? De ce unele stele sunt mai mari decat altele? Idei pentru baia de acasa | 1h.ro – Știrspune:

[…] Superdoza de Dr. MIT: varice de la stat în picioare, urinoterapia, mori de râs și casca… […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.