Categorii
Tehnologie

Film interactiv la 360 grade – uimitor

De obicei am câte o listă de lucruri numai bune de citit sau de privit, dar ce mi-a trimis azi Presurfer este de-a dreptul suficient. Fie că îi dau nota zece sau cinci stele, filmul interactiv pe care îl vei vedea te va face să te îndrăgostești de tehnologie.

Nimic nu este mai interesant decât aplicarea noilor tehnologii interactive atunci când intri pe net și îți arunci cu nesaț ochii pe tot felul de saituri.

Filmarea s-a făcut în Stațiunea Naturală și pentru Pescuit Nimmo Bay din Columbia Britanică folosindu-se de camera prinsă sub elicopter. Minunea stă în faptul că, în timp ce filmul rulează, poți folosi mausul ca să te uiți în toate direcțiile. Pe un traseu de 150 de mile (249 km) acest film îți prezintă râuri, lacuri, munți și ghețarii de pe munți. Filmul a fost făcut de NimmoBay.com și te invit să îl urmărești dând clic pe imaginea de mai jos.


Un răspuns la “Film interactiv la 360 grade – uimitor”

Video în loc de poza de profil și filme interactive — Obisnuit.euspune:

[…] acum de filme interactive. Acest tip de filme sunt la modă și am mai scris despre ele aici și aici.De data aceasta zeul Google ne uimește cu proiectul Gigapan în care poți urmări filme […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.