Categorii
Cultura

Windows On Speed – e-book gratuit de la MakeUseOF

Ca de fiecare dată, cei de la MakeUseOf știu să ne impresioneze cu ghidurile și e-book-urile gratuite pe care le pun la dispoziție.

În ghidul Windows on speed echipa a subliniat importanța întreținerii sistemului de operare, a explicat pe înțelesul tuturor de ce calculatoarele vor funcționa mai greu odată cu trecerea timpului și ce fel de programe să folosești pentru a întreține sistemul.

Ghidul, la numai 39 de pagini, explică pe larg ce este un calculator și lucrurile care pot duce la încetinirea calculatorului. Majoritatea sfaturilor iau în calcul că sistemul este pus pe un HDD (Hard Disk Drive – hardurile obișnuite), dar nu sunt valabile pentru SSD-uri (Solid State Drive – model nou de „harduri”). Pentru configurarea sistemului care va fi stocat pe un SSD, cei de la Videotutorial.ro au făcut un tutorial video ușor de înțeles.

Așa că te invit să descarci noul ghid de la MakeUseOf dând clic pe linkul de mai jos și nu uita să intri pe pagina lor și să lași un comentariu sau să dai un like. Oamenii aceia merită tot respectul. Kudos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.