Categorii
Cultura

Reclame ingenioase și interactive

Dacă este clar un lucru, atunci este vorba de interactivitatea crescută dintre oameni și dintre oameni și tehnologie. Așa cum era de așteptat, reclamele țin și ele pasul cu vremurile și iau formele cele mai inteligente posibil.

Mai jos vei vedea trei idei de reclame care nu sunt prea des întâlnite, dar care vor fi văzute și în România în ceva timp. Cine știe. Anca vorbea de curând despre faptul că trebuie să știm să ne vindem și acest lucru este cu atât mai valabil pentru companii.

Google Fashion Show

Este vorba aici de folosirea funcțiilor de căutare de imagini oferită de Google. Nu este cel mai ingenios mod de a folosi tehnolgoia, dat fiind că se folosește un proiector și un calculator, dar este un mod interesant de a prezenta un produs.

Reclama aceasta a fost făcută de către Wieden Kennedy Tokyo. Un asemenea sistem îl poți include în magazinul tău și vei vedea că se pot face probe mult mai repede. Via [TopEntertainmentBlog].

Fashion Show with Google from Robbin Waldemar on Vimeo.

Chalet Girl Film

Am citit la Manafu despre lansarea originală a filmului Chalet Girl și se întreba până unde putem da like atunci când apreciem o companie sau un produs. Ei bine, pot zice că putem merge departe.

Tehnologia ne împinge către noi limite și ne modifică în mod categoric comportamentul. Dovada: butonul de Like a mărit foarte mult interactivitatea dintre rețele diferite și a creat un instrument prin care calculezi calitatea unui material. Se știe oricum că un share pe Facebook poate avea valoareau unui dolar pentru companiile interesate. Așa că, la cât mai multe Like-uri.

Fereastră de prezentare interactivă

Creat de către Gustav Engstrom și echipa sa acest concept este foarte interesant. Dacă se aproprie cineva de fereastră atunci personajul din imagine se mișcă în aceeași direcție cu trecătorul.

Ca să vezi ce poți face cu o cameră în infraroșu, un proiector, un calculator și un monitor. Bineînțeles că sistemul este mult mai complex. Dacă vrei să vezi mai multe despre sistemul folosit verifică pagina dedicată. Mulțumesc [Mortu].

6 răspunsuri la “Reclame ingenioase și interactive”

Mie mi-a placut foarte mult ultima, cea cu camera infrarosu. Toate sunt idei interesante, ce-i drept.

Si sunt destul de multe pe care le vom descoperi, asta e sigur. Stay tuned 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.