Categorii
Cultura

Hackerproof, noul ebook gratuit de la MakeUseOf

Ca de fiecare dată cei de la MakeUseOf știu să impresioneze prin munca lor dedicată. Nu este deloc ușor să faci un manual care să fie foarte util și să îl și dai tuturora, fără să ceri bani pe el.

Multele ghiduri pe care le fac ei cuprind tot felul de domenii ce țin de computere și internet. În categoria ebook am o listă cuprinzătoare de cărți digitale pe care le-au făcut ei.

Hackerproof este ghidul tău pentru protecția calculatorului. Și aici este vorba desigur de protecția împotriva programelor malware (viruși troieni, rootkit și alții). Nu orice antivirus ajută și trebuie luate în calcul mai multe măsuri pentru a-ți proteja calculatorul.

Acest ebook gratuit te va ajuta să înțelegi ce înseamnă protecția calculatorului, de unde au apărut virușii și cum să devii micul tău expert în securitate IT. La cele 50 de pagini merită citit din scoarță în scoarță pentru că vorbește de durerea multora dintre noi: atacurile la adresa sistemelor de operare.

Dacă îți place ce au făcut ei, și știu că îți place, dă clic pe imaginea de mai jos ca să descarci manualul și citește mai multe infomații pe pagina ghidului. Nu uita să dai share, pe Twitter și pe Facebook, când ai ajuns pe pagina lor. Ei merită tot respectul din partea noastră și așa îi susținem. Nu ar fi rău să te și înscrii la acest websit pentru că, astfel, vei fi la curent cu lansările de manuale gratuite. Lectură însprâncenată.

Dacă nu merge să descarci dând clic pe imaginea de mai sus, atunci poți descărca acest ebook de aici.

2 răspunsuri la “Hackerproof, noul ebook gratuit de la MakeUseOf”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.