Categorii
Online

Muzeul Virtual al Avioanelor, Time.is, URL Hunter și Wordcount

Cum am terminat Construcții Aerospațiale mi-ar fi fost de mare ajutor dacă dădeam peste Muzeul Virtual al Avioanelor la vremea respectivă.

Deși nu are detalii despre cele mai noi avioane, acest site poate fi folosit și ca referință istorică, și ca ghid pentru pasionații de avioane. I se zice pe drept cuvânt muzeu pentru că există sute de modele catalogate și aranjate în funcție de țări, companii, profile și alte asemenea.

Vrei să înveți cât mai multe despre avioane și să afli și ceva detalii tehnice? Dă clic pe imaginea de mai jos și începe aventura istoriei avioanelor. Nu îți va părea rău. Via [Presurfer].

Dacă vrei să afli cel mai exact timp posibil, atunci nu trebuie decât să dai clic pe imaginea de mai jos. Time.is este un websit care îți prezintă timpul din localitatea ta și câteva date despre răsărit și apus și alte lucruri generale legate de țara din care accesezi websiteul. Este sincronizat cu un ceas atomic. Nimic mai bun 😀 Via [Presurfer].

Dacă erai în căutare de idei și concepte interesante, te anunț că din cele peste 200 de milioane de websiteuri de pe net există tot mereu ceva nou. URL Hunter este un joc pe care îl joci în bara de adrese.

Dacă nu crezi că este posbil așa ceva, tot ce trebuie să faci este să dai clic pe imaginea de mai jos și să citești regulile jocului. Am prins chiar și 5 puncte în 19 secunde. Deși este un joc unidimensional, să știi că nu este simplu deloc. Nerecomandat celor care nu știu ce este răbdarea. Via [Neatorama].

WordCount este un websit destul de vechi, dar care este cât se poate de relevant pentru că prezintă grafic frecvența cuvintelor în limba engleză. Cuvâtul cel mai rar folosit este : conquistador. Cel mai des folosit este : the. Este interesant de văzut cuvintele vecine celor pe care le poți căuta prin căsuța de căutare de sub graficul principal. Spor la descoperiri epocale. Via [Neatorama].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.