Categorii
Online

Video în loc de poza de profil și filme interactive

Noile tehnologii HTML5 permit vizualizarea de filme interactive direct în browser!

Dacă este un motiv pentru care îmi place internetul, ei bine azi am trei motive. Și nu, nici unul dintre motive nu include vizitarea website-urilor XXX folosind pagini incognito, ștergerea istoriei web sau blocarea cookie-urilor.

Ce ai zice, ca în loc de poza ta cea amărâtă de la profil să ai pus un film în care să arăți și mai penibil? Ei bine, sunt sigur că ai prins ușoara urmă de ironie și că vrei să știi cum se face așa ceva.

Cei de la Mashable au dat de o aplicație numită FlipyourProfile care îți permite afișarea de conținut video în loc de poza de la profil. Adică, pui acolo un film și arăți tuturor că ești înaintea vremii.

Singura problemă este că acest film va putea fi văzut doar ce cei care au pluginul lor instalat. Dacă vrei să ai un așa profil va trebui să instalezi aplicația FlipyourProfile. Lucru ușor de altfel. Iată mai jos o mică demonstrație a ceea ce înseamnă această bazaconie nouă marca Facebook. Pașii pentru a avea un asemenea profil video sunt trecuți aici.


În curând va apărea o aplicație pe care o vei putea instala în oglinda de la baie ca să îți arate dacă te-ai îngrășat. Întâmplător, numai întâmplător, anumite imagini vor ajunge pe profilul tău. Eh, va fi doar un mic bug.

Să vorbim acum de filme interactive. Acest tip de filme sunt la modă și am mai scris despre ele aici și aici.

De data aceasta zeul Google ne uimește cu proiectul Gigapan în care poți urmări filme time-lapse interactive. Ce are așa de interesant acest tip de film? Ei bine, poți mări sau micșora imaginea în timp ce rulează, poți vedea cum trece timpul normal sau poți alege să ruleze filmul invers. Dacă ai putea și în realitate să dai timpul înapoi tare oare ce rele ai fi făcut?

Clic pe imaginea de mai jos să ajungi la website. Pur și simplu uimitor. Dacă dai clic pe -1 în player, vei vedea că evenimentele de succed în ordine inversă. Go & play!

6 răspunsuri la “Video în loc de poza de profil și filme interactive”

Am stat si m-am gandit. Sa pun video. Sa nu pun video. Pana la urma am decis. Pun video abia in momentul in care apar ochelari cu camera video minuscula conectata direct la profilul de pe Facebook. Daca tot e like live, sa fie live. 🙂

Nu trebuie sa zici de mult eori asta. Camera asa mica este, mai trebuie facuta o aplicatie de Facebook. Cand o sa apara o sa scriu despre ea aici :)) Sa fie live 😛

Nu cred ca se merita un video…( parere personala, nu este nevoie de argumentare). Nu face altceva decat sa consume resurse suplimentare…

Nuu trebuie sa iti faci probleme de consumul de resurse. doar este in cloud, asa ca grija ta este sa faci tot ce iti permite platforma 😀 Este o chestie care va fi sigur default in viitor 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.