Categorii
Cultura

Mută-te în minunata eră a digitalului – ebook (aproape) gratuit

Am scris „aproape” gratuit pentru că va trebui să plătești această carte digitală cu un tweet. Cum vine asta? Ca să descarci pdf-ul gratuit va trebui să dai clic pe butonul Pay with a tweet și apoi să pui la status mesajul despre cartea pe care o vei primi.

Sistemul se numește plată socială și se folosește și în România. Dar nu despre asta vreau să scriu aici. Cartea digitală se numește „Oh my God what happened and what should I do” și vine în ajutorul oamenilor care se ocupă de marketing și publicitate. Este vorba de câteva sfaturi și unelte oferite pentru a înțelege mai bine cum se creează campanii în era digitală, nu numai cea a internetului.

Cartea a fost scrisă de către Leif Abraham și Christian Behrent, cei care dețin Innovative Thunder, companie specializată în soluții de maketing inovative. Ei au creat campanii pentru Activision și ProSieben Television.

La numai 172 de pagini, o poți parcurge ușor și vei învăța despre o scurtă istorie a erei digitale și a internetului, cât și despre tranformările suferite de societate în ultimele decade. Cred că este numai bună ca și cultură generală despre era digitală și internet. Vei citi și despre rolul new media în viața de zi cu zi. O lectură frumoasă și interesantă. Am juns la o treime din carte într-un foc și sper să îți placă și ție.

Ca să o descarci dă clic pe imaginea de mai jos și apoi plătește cu un tweet. Lectură plăcută!

6 răspunsuri la “Mută-te în minunata eră a digitalului – ebook (aproape) gratuit”

Prioritati, Mister Watson, prioritati 😀 Tu afci ce vrei cu timpul tau. Daca vrei, iti poti face timp si pentru activitati pentru care ai zice ca nu e timp.

Pana sa ma apuc de gradinarit aveam zilnic 2-3 ore rezervate ptr studiu. Acum stau si ma uit cum se aduna pdf-urile in director. Am luat cartea. Sper sa apuc sa ma uit pe ea. Multam’

Cu placere. Ai sa vezi ca in 1-2 ore o dai gata. E scris mare pe pagina mica 😀

Cu placere. Va trebui sa inveti. Sursele mele de informatie sunt de afara asa ca merita sa stii engleza 😀 Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.