Categorii
TechArt

Tehnologie 3D inovativă – cubul cu leduri

Am mai scris despre cuburi luminoase și am spus că mi-a plăcut și un cub cu multe leduri. Ideea este fantastică și o vei vedea aplicată și la scară mai mare în filmul de mai jos.

Acest sistem nou și interesant deopotrivă poate pune bazele unor displayuri 3D fizice, adică să prezinte imaginea în format 3D, dar fără să se observe așa de bine că ledurile sunt susținute de acele cadre. Așa ceva este foarte bun pentru o prezentare la vreun muzeu sau pentru tururi.

Cum s-ar face așa ceva? Ei bine, pui de-a lungul unui traseu de vizitat un perete format din asemenea cuburi și, în timp ce auzi prezentarea în boxe, ledurile îți prezintă o persoană care indică ici și colo puncte de interes. Eu zic că este un potențial mare în aceste cuburi cu leduri. Mai multe asemenea instalații găsești pe 3Dled.

Un sfat: dă sunetul la zero. Urgent! Melodia din fundal este oribilă! Via [Geeksaresexy]

2 răspunsuri la “Tehnologie 3D inovativă – cubul cu leduri”

tare… trecand peste melodia slabuta (nici chiar oribila, cum zici tu:P), faza cu ledurile e super tare… am vazut ca au mai multe modele pe site la ei… dar unele consuma destul de multisor.. 5-600 W.. nu-ti poti permite sa lasi sa mearga o noapte intreaga :)) doar asa, cateva minute, sa-ti impresionezi prietenii

Este mai mult pentru instalatii… industriale, pentru firme acre isi permit consumul. Dar si acasa e fain sa ai daca nu ai ce face cu banii 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.