Categorii
TechArt

Ce poți face cu Google Docs

Știu că vin puțin cam târziu cu acest film, dar merită pomenit. De fapt, pe blogul meu pun tot felul de lucruri care mi se pare interesante. Nu contează când au apărut și dacă le-a mai pus altineva pe blogul lui.

Ca să mă laud totuși, o bună parte din ce vezi aici nu prea găsești în România așa că stai pe aproape. Acum este vorba de un film foarte interesant creat cu ajutorul unei prezentări de 450 de pagini făcută în Google Docs. La ea au lucrat trei oameni pentru aproape trei zile. Tot ce au trebuit să facă a fost să ruleze prezentarea și să înregistreze cu o cameră schimbările de slide-uri.

Ce a ieșit poți vedea în filmul de mai jos. Fără lucruri prea complicate au făcut ceva frumos. Prezentarea poate fi văzută aici. Dacă urmărești cadru cu cadru cum au făcut ei vei putea crea și tu un filmuleț interesant. Enjoy! Via [Geeksaresexy].

4 răspunsuri la “Ce poți face cu Google Docs”

Mai, sa stii ca pana sa invat tot felul de chestii tari merg pe faza cu copiatul ca sa invat sistemul. Apoi sunt gata sa fac ceva nou, al meu . Si ii pun cu botul pe labe :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.