Categorii
Tehnologie

ZionEyez ne prezintă ochelarii care filmează

Fă cunoștință cu ochelarii creați de ZionEyez, ochelari a căror tehnologie îți permite să faci înregistrări video HD și să transmiți informațiile către rețelele sociale. James Bond is history, sau nu?

ZionEyez este un start-up care caută susținere prin KickStarter și speră ca, în cel mai scurt timp, să poată vinde deja asemenea gadgeturi interesante. Camera video este încorporată în ramă și poate face înregistrări la 720p (1024×720 pixeli). Are un microfon montat în unul dintre piciorușele ochelarilor. În celălalt picioruș are un stick de memorie de 8GB.

Este adevărat că nu arată chiar slick, dar este totuși o realizare să ai așa ceva. Ochelarii pot înregistra până la 3 ore de video și au tehnologie wireless încorporată. Să nu uit că mai au Bluetooth și port miniUSB. Le mai lipsesc să îți aducă aminte de ora la care ai întâlnire cu prietena :D.

Așa cum spun și cei de la ZionEyez, ideea din spatele acestui gadget este aceea că, atunci când mergi la evenimente și vrei să înregistrezi ceva, trebuie să stai cu camera în mână și este posibil să nu prinzi imaginea cum trebuie sau filmele sunt prea scurte. Cu acești ochelari rezolvi aceste două probleme.

Când ne luăm și noi așa ochelari? Se pare că sunt doar 150 de dolari, dacă faci comanda acum. Via [Mashable].

2 răspunsuri la “ZionEyez ne prezintă ochelarii care filmează”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.