Categorii
Online

Ghid virtual pentru plimbatul prin Brașov

Ca de fiecare dată pun la Locuri pe net site-rui utile, amuzante sau interesante. Acest tur virtual a fost făcut de Adrian Bădicu și te ajută să alegi autobuzul potrivit pentru destinația ta.

Ba, mai mult, aplicația îți spune și cât mai ai de mers pe jos de la punctul ales și până la prima stație. Sper că pe viitor vor include și puncte de pornire aleatorii. Foarte plăcut mi s-a părut că, dacă dai clic pe punctele roșii (stațiiile) afli ce autobuze trec pe acolo. Dând clic pe numărul autobuzului poți afla foarte bine programul liniei respective.

Îmi place foarte mult pentru că așa ne apropriem de vremurile moderne și că așa ceva încă nu am văzut implementat în altă parte din România. Ca să folosești aplicația trebuie să ai ultima versiune de Flash instalată și să ai la îndemână Chrome sau Firefox. Nici nu a început să apară bine și deja îmi place. Acum este în variantă beta. Clic pe imaginea de mai jos să folosești aplicația. Via [PrinBrasov.com].

2 răspunsuri la “Ghid virtual pentru plimbatul prin Brașov”

Brașovul e și foarte organizat din punctul de vedere al transportului în comun. În haosul din București, de pildă, nu ai putea face faza cu orarul; doar la metrou merge, la autobuze nicidecum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.