Categorii
Tehnologie

Inkless metal pen – pixul fără cerneală

Inkless metal pen este un hibrid ciudat între un pix și un creion. Din ce am văzut eu, seamănă mai mult cu un creion care are în loc de mina de grafit o mină dintr-un aliaj special.

Da, odată cu inventarea acestui tip de pix/creion poți folosi un aliaj metalic care este suficient de moale încât, atunci când întră în contact cu suprafețele, lasă urme pe ele. Și urmele nu se duc de pe hârtie.

Invenția aceasta îți va permite să scrii o viață întreagă cu același creion pentru că, deși se văd urmele lăsate, materialul depus este minuscul. Poți scrie pe mai multe tipuri de suprafețe și chiar să scrii stând cu capul în jos. Pentru cât de mult durează și cât este de interesant este zic că își merită cei 30 de dolari.

E bine că nici nu lasă pete. Plus că îl poți folosi și pe suprafețe umede. Asta da invenție. Cu prima ocazie trebuie să îmi iau și eu așa ceva. Ce ai zice de un asemenea creion (ei îi zic pix) ? Via [Incredible Things].

2 răspunsuri la “Inkless metal pen – pixul fără cerneală”

Asa ne invatam sa scriem corect din prima. La blog emrge sa mai corectezi, dar nu pe foiae. Aproape ca uitam sa scriem corect cu pixul daca tot stam cu mainile pe taste :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.