Categorii
Tehnologie

GOAB de la Syzygy – televiziunea interactivă [concept]

Am mai scris despre televiziune interactivă când am prezentat selecția cu tehnologii înaintea vremii lor făcută de Mashable. Azi avem Google TV, un televizor care îți permite să navighezi și pe internet. Mai sunt și altele (destule) prin care poți avea conținut la cerere.

Conceptul GOAB merge pe linia aceasta și împinge limitele ideii până în punctul în care telecomanda (în esență un iPad sau ceva asemănător) știe preferințele tale, te ajută la selectarea programelor și îți permite să iei conctactul cu prietenii din rețelele sociale. Ba chiar poți face un hangout cu pritenii în timp ce te uiți la o emisiune.

Când apar reclamele ai opțiunea să vezi în detaliu ce te interesează, ba chiar să faci și cumpărături. Telecomnada asta îți permite să participi la diferite emisiuni ce au loc la TV. Ideea mi se pare chiar frumoasă și cred că va prinde la publicul larg în următorii ani. Până acolo trebuie să îmi iau un laptop nou și toate cele numai bune pentru un blogger (un smartphone). Cum ți se pare conceptul GOAB?

GOAB. A TV Experience Concept from Syzygy on Vimeo.

2 răspunsuri la “GOAB de la Syzygy – televiziunea interactivă [concept]”

Interesant… acuma depinde f mult de cum o sa fie promovata ideea, pt ca iti dai seama ca uneori asta-i mai importanta decat produsul in sine 🙂 daca stii sa te promovezi, poate sa nu fie excelent produsul, tot ai sa-l vinzi bine 🙂

Tine si de cultura maselor. Adica daca oamenii sunt pregatiti sa accepte asa ceva in viata lor. TV -ul interactiv a fost inventat demult, dar oamenii nu s-au simtit atrasi de perspectiva. In zilele noastre sunt mai multe sanse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.