Categorii
Online

Issuu.com – creează publicații online în secunde [util]

Issuu (pronunțat ișu) este un wbesite interesant unde îți poți încărca fișierele .pdf și documente Word pentru a le publica. Sunt tot felul de servicii de genul acesta pe net, dar mie mi s-a părut chiar ușor de folosit și are efecte frumoase.

Am dat de site căutând să public într-un fel Cartea lui Eftimie și nu am fost dezamăgit. Dacă ai cont de Facebook este ușor să îți faci și unul pe Issuu. După ce ai creat contul nu trebuie decât să încarci fișirele și ești gata să le distribui pe unde vrei.

Poți să le incluzi în site-ul tău printr-un link sau prin cod de încorporare (embed). Ca să vezi cum arată o publicație online nu trebuie decât să te joci cu ce este mai jos. Pe site-ul lor poți citi gratuit o mulțime de cărți, nu doar pe ale tale. Așadar, dacă vrei să îți publici documentul online nu trebuie decât să mergi pe Issuu. Have fun!

6 răspunsuri la “Issuu.com – creează publicații online în secunde [util]”

wow,de unde gasesti toate aceste site-uri ? mai devreme site-ul cu documentare,acuma cu asta m-ai dat pe spate:D super,mersi 😉

Mersi. Gasesc multe lucruri, dar mai trebuie si sa muncesc ca sa imi scot banii de toate cele 😀 Altfel as fi scris mult mai mult.

Va rog sa imi spuneti cum pot copia o carte publicata in issuu. Mai exact as dori sa printez cateva pagini de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.