Categorii
Tehnologie

Tools of the week #4 – YouTube App and Extension Madness și Digital Break-Up

Ca în fiecare duminică prezint cele mai noi instrumente pe care le-am găsit sau de care am aflat prin internet. Sunt extensii, website-uri sau programe care ne pot ajuta în mod practic.

Ba chiar am și o secțiune de sfaturi pentru cei care vor să știe cum să rupă legăturile cu fostul/a în lumea digitală.

Aplicații online de editare video pentru YouTube

YouTube Create are listate patru aplicații online prin care îți poti crea filmul tău, cu efectele care te interesează și ușor de share-uit pe rețele sociale sau de postat pe YouTube. Am citit despre această pagină pentru prima oară pe ReFresh.

În viitor voi avea și eu canalul meu de YouTube, dar până atunci este bine să știu din timp ce și cum pot face. Adăugarea de conținut video blogului tău este o extensie normală în vremea noastră.

Cele patru aplicații sunt: One True Media, GoAnimate, Stupeflix Video Maker și Xtranormal Movie Maker. Ca să le folosești va trebui să ai cont de Google sau YouTube. Have fun!

Extensii Chrome pentru YouTube pentru descărcare video, muzică sau autoreplay

Un client m-a rugat la un moment dat să găsesc exntensii Chrome prin care să poată descărca muzică sau video de pe YouTube. Nu a fost tocmai ușor pentru că sunt tot felul de versiuni de extensii, dar am găsit ce am avut nevoie după ce am citit articolele de pe I love free software și Honey Tech Blog.

YouTube Mp3 este un add-on care, odată instalat, îți pune o iconiță în bara de adrese, în dreapta. Când vizualizezi un clip de pe YouTube poți da clic pe iconița „mp3” și vei fi dus la o pagină de unde poți converti și descărca melodia ta preferată. Simplu de tot!

Chrome YouTube Downloader (2.5.5.) te ajută să descarci filme de pe YouTube. Așa-i că ai văzut un clip fain sau un documentar HD pe care nu vrei să îl ratezi? Acum ai șansa să îl ai numai pentru tine :D.

Tot ce ai de făcut este să instalezi extensia și apoi să dai clic pe butonul Download ce apare sub film. În numai câteva secunde mi-a descărcat un clip HD. Și se vede chiar bine. Trebuie să încerci extensia asta!

Auto Replay for YouTube este foarte util pentru că poți pune filmele pe repeat. Da, este ciudat că YouTube nu aoferit nativ optiunea aceasta. Așadar, dacă vrei să asculți la infinit o melodie bifezi casuța Autoreplay de sub film și ești gata de aventură.

Desparte-te de fostul/a și în lumea digitală

S-a terminat istoria. Și sunt situații când ați avut mulți priteni în comun și aveți aceleași conturi pe rețelele sociale. Ei bine, cei de la LifeHacker au făcut un ghid foarte interesant prin care poți să te ții departe de fostul sau, prin extensie, de oricine care nu îți este drag.

De exemplu, pentru a nu mai vedea statusul alcuiva pe Facebook nu trebuie decât să îi dai clic pe X la statusul lui și s alegi Hide all. Sau este chiar și o extensie Chrome care blochează tot: update-uri, tag-uiri și altele în gen. Se numește Eternal Sunshine.

Dacă ești pe Twitter atunci poate vrei să încerci extensia (da, tot pentru Chrome) ProxLet, extensie ce îți va permite să blochezi aplicații, hashtaguri și statusurile oamenilor să apară în timeline-ul tău. Simplu ca bună ziua.

Cei de la LifeHacker ne spun că dacă suntem pe Google +, atunci viața e mai simplă. Nu trebuie decât să creem un cerc în care îi punem pe cei care nu ne plac (la mine se numește None 😀 ) și să îl lăsăm în capătul listei. Celălalt capăt zic, la coadă. Dacă vrei să vezi update-urile unui singur cerc nu trebuie decât să creezi un bookmark atunci când ești în timeline-ul acelui cerc. Sweet!

Citește ghidul complet al intimității tale pe LikeHacker acum.

Urmărește tagul Tool of the week pentru a fi la curent cu cele mai noi tool-uri de care aflu pe internet. Voi publica la finalul fiecărei săptămâni un articol pe această temă.

4 răspunsuri la “Tools of the week #4 – YouTube App and Extension Madness și Digital Break-Up”

Pt. download de pe youtube prefer TubeSucker. Iau muzica si programelul asta are si functie de conversie.

E si ala. Sunt mai mutle avriante, acum trebuie incercat ce prinde bine 😀 Cele de mai sus iti permite sa descarci in cateva formate > mp4, sfv si inca ceva. Cred ca i se zice WebM, formatul de la Google 😀

Mersi fain, folositoare chestii. Noroc că mi-am adus aminte că exista ceva pe undeva, și normal că primul instinct a fost să intru la tine pe blog să caut.

:)) Ma bucur ca prima oprire e la mine. Mai sunt tool-uri pe care le mai public. Stai pe aproape duminica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.