Categorii
Online

De ce este important internetul?

Este o întrebare chiar mai importantă decât: ce faci? Pentru Tudor internetul este ca mersul pe jos, nu un moft, ci un lucru vital.

La întrebarea: ce ar face fără internet? el răspune că și-ar lua vacanță. Perfect de acord. Fără internet în ziua de azi ești ca și cum ți s-ar tăia acele mâini în plus cu care te-ai obișnuit.

Internetul este important pentru mine din două motive: munca mea nu există fără el și hobby-urile mele nu mai sunt așa de plăcute în lipsa lui. 90% din ce fac se învârte în jurul internetului.

În ziua de azi internetul este important pentru că este măsura evoluției noastre culturale și tehnologice. Da, cu cât au mai mulți acces la internet cu atât putem spune că ne apropiem de lumea zilelor noastre.

La fel, gradul de informare din ziua de azi este incomparabil mai mare decât orice perioadă a omenirii. La un clic dinstanță dai de filme, jocuri, cărți, sfaturi, oameni și poți crea la rândul tău informație.

Libertatea este unul dintre atributele internetului tocmai pentru că avem la dispoziție o sumedenie de lucruri gratuite de care ne putem folosi după voie.

Internetul schimbă, conectează, ajută sau îngroapă, te face să zâmbești sau să plângi, îți face treburile în locul tău, nu te minte la fel de mult ca televiziunile, este mereu acolo pentru tine, este peste tot, este o extensie a ta, te vede și îl vezi, știe ce faci și când faci.

Internetul suntem noi folosind tehnologia pentru a evolua (cu bune și rele).

Ce aș face fără internet? Nu m-aș uita la emisiuni cu Badea (aia ar fi pedeapsă), dar sigur mi-aș găsi locul. Internetul este, pentru mine, o extensie cu care m-am învățat și fără de care ar trebui să învăț să merg din nou.

Așadar, Cristi, Florența, Bogdan și Nico, voi ce ați face fără internet?

11 răspunsuri la “De ce este important internetul?”

azi dimineata ai raspunsul meu Manuel 🙂
cum sa nu dau curs brasoveanului meu preferat 🙂

hint: NO BADEA 🙂

[…] m-a intrebat Manuel ce m-as face fara internet. Intrebarea grea Manuele, dar inainte de toate click AICI sa vedeti ce a scris brasoveanul […]

E important pentru ca e o unealta data dracului. Pentru ca poti invata o tona de chestii. Sunt canale de YouTube precum asta, sunt tutoriale…

Pacat ca sunt atatia care nu stiu sa-l foloseasca…

Pentru 100 de oameni care nu stiu sa foloseasca internetul sunt cei putini care pot castiga de pe urma celor 100. Fii fericta 😀

@brontozaurel: nu te juca cu cuvintele; internetul nu este o unealta a incoronatului, chiar daca si el poate fi intalnit in mediul online. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.