Categorii
Tehnologie

Robotul terestru 710 Warrior de la iRobot: cel mai bun cadou de Valentine’s Day

iRobot este o companie din Massachusetts, SUA, creată de către Colin Angle și Helen Greiner prin ’90 care face un lucru și îl face bine: roboți buni la de toate. De la roboți de casă în genul Roomba până la roboți militari din clasa SUGV (Small Unmanned Ground Vehicle), cum este 710 Warrior.

Până aici nimic nou, dar cred că ar fi o idee faină să îți permiți să dai cadoul de Valentine’s Day un asemenea robot. Eu nu l-aș refuza 😀

710 Warrior este bun la tot felul de misiuni militare. La următorul război de pe meleagurile noastre cred că Terminator o să ne dea cu lopețile de lemn în cap. iRobot a vândut mai bine de 4500 de asemenea bijuterii prin toată lumea. Nu putem schimba viitorul așa că zic să ne strîngem bani de roboți de toate felurile. Via [PopSci].

3 răspunsuri la “Robotul terestru 710 Warrior de la iRobot: cel mai bun cadou de Valentine’s Day”

hm.. nu imi dau seama exact la ce-i asa bun robotul asta, dar un lucru e cert: nu se descurca prea bine la deplasarea pe teren denivelat.. n-are tocmai cel mai bun design pt asa ceva.. am vazut ca la coborat scari se pricepe 😀

E bun robotul, da are si cateva minusuri…de ex. bratul ar fi trebuit sa fie si mai flexibil, sistemul cu care apuca obiecte putea fi mai complex…se putea si mai bine de atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.