Categorii
Online

Google prezintă Proiectul Minunile Lumii

Proiectul Minunile Lumii este noua jucărie de la Google care vrea să ne aducă în casele noastre moștenirile culturale, fie ele antice sau moderne.

Folosindu-se de Street View Google a putut cartografia o bună parte din aceste locuri și le-a strâns în acest proiect. Poți descoperi locuri după continent sau țară sau după tipul său.

Poți vedea Templul lui Hercule, Centrul Istoric Cordoba sau Gammelstadt, din Elveția.

Pe unde te-ai plimbat, chiar și dacă numai pe net? Via [Presurfer].

11 răspunsuri la “Google prezintă Proiectul Minunile Lumii”

[…] fiecare zi, privim lumea prin monitor. Acolo, posibilitatile de a afla lucruri sunt nelimitate. Cu o singura cautare poti sa vezi crampeie din aceasta lume…vezi razboaie, locuri linistite, […]

Bai, e faina ideea de a le strange pe toate intr-un loc decat sa stai sa cauti pe Google Maps direct. Asa mai gasesti cate ceva despre care nici nu stiai ca exista. Numai ca m-a dezamagit. Pai ale noastre nu merita sa apara acolo? Chiar nimic?

Pai, da. Cred ca ar putea face mai multe asemenea selectii si apoi sa le arunce in site-uri tematice.

Da, dar vezi ce zice GCM mai sus. Nu e tot una sa ai Google Maps la dispozitie, daca nu ai un mecanism de selectie.

Din pacate tocmai aia va fi. Tot imi zic ca voi vizita locuri de pe la noi si numai pe internet ajung sa le vizitez. Google maps rules.

Google ne surprinde in fiecare zi cu cate ceva 🙂 Imi place proiectul.
Nu cred ca turismul virtual il inlocuieste pe cel real. Dimpotriva, asa aflam despre locuri pe care ne dorim apoi sa le vedem si in realiatate.

[Blog owner edit]Foloseste nume sau nickname si nu denumiri seo la nume. 😀

Nu tocmai nou, dar sa faci o lista cu cele mai importante obiective pe unde a fost Street View zic ca e totusi ceva fain.

interesanta ideea si o surpriza placuta,astfel putem vedea ce poate majoritatea dintre noi nu vor apuca sa vada in realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.