Categorii
Tehnologie

Scan Eye îți arată ce ai descărcat folosind torente

Scan Eye este un website ce îți arată ce ai luat prin intermediul torentelor. Deocamdată strânge date de pe TorrentReactor și NuTorrent, dar e de așteptat să se extindă.

Creatorul acestei aplicații este compania poloneză Kalasoft Sp. z o.o care are ca scop strângerea de informații despre cyber-pirați în numele clienților lor. Așadar, dacă ai luat ceva de pe net, vei fi descoperit relativ ușor. Dat fiind că majoritatea torentelor sunt publice iar tu dai la share în mod public, vei fi descoperit în câteva secunde.

Ia zi, câte rele ai făcut în ultimul an? Poți vedea mergând pe site-ul Scan Eye. Enjoy! Via [TorrentFreak].

7 răspunsuri la “Scan Eye îți arată ce ai descărcat folosind torente”

Asta e genul de lucruri despre care nu-mi place sa stiu ca exista. Sunt constient ca in lumea asta a tehnicii e extrem de facil sa fii urmarit pas cu pas, insa ma simt mai bine daca urmarirea asta se face discret. La fel si cu site-ul din articolul precedent.

Am pomenit ca uneori este indicat sa le folosesti, nu perntru ca iti place sa furi, ci pentru ca nu le poti avea in mod legal. Vrem si noi un Netflix in .ro Sau apple sa accepte carduri de la noi, sa pot cumpara animatii sa le vad acasa. Chestii din-astea.

Seed-uiti si dormiti linistiti, asta daca nu folositi trakere publice 🙂 ca pe cele private nu stie sa le urmareasca …. inca, sa batem in lemn 😀

Oamenii aia nu se joaca. Faptul ca se stie public de Scan Eye e un mesaj pentur toti. O amenintare, chiar 😀

[…] avorton;GCM, gcm27.blogspot.com – cu sictir, pe bună dreptate, despre giboni;Manuel Cheța, obisnuit.eu – cineva știe tot ce ai descărcat de pe torente. Ce zici de chestia asta?Ovidiu Eftimie, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.