Categorii
Tehnologie

Internet & Mobile World 2012 te așteaptă la București

Internet & Mobile World 2012 va face din România centrul internetului și lumii digitale pentru un timp și sper că asemenea evenimente să continue. Conferințele vor avea în vedere domenii ce cuprind social media și ajung la ecommerce. Am scris aici câteva cuvinte despre ce va fi acolo.

Romtelecom și Cosmote s-au alăturat ca parteneri principali ai evenimentului. Faptul că sunt companii mari înseamnă mult și sper că și ei vor avea ceva de învățat din conferințele respective. Dacă mă întrebi, România chiar are foarte mult potențial în IT, software, programming șamd, potențial care este folosit pentru străinătate în cele mai bune cazuri. Poate se va întoarce roata curând.

Romtelecom avea în primul trimestru din 2012 4,7 milioane de clienți casnici, dar oferă și servicii de business ICT. Pe la finele lui iunie Cosmote se lăuda cu 6,4 milioane de clienți, printre care și eu. Ține cont de asta 😀

Sunt curios să văd dacă aceste două companii mai susțin și alte evenimente din online sau tech. În orice caz, abia aștept să ajung la eveniment și să cunosc lume nouă. Mi-am dat întâlnire cu Tudor și cu Eric Prenen. Să îmi iau agenda mică sau cea mare? Știu că iar scriu ca un apostol pe acolo 😀

4 răspunsuri la “Internet & Mobile World 2012 te așteaptă la București”

Romania chiar are un mare potential si nu numai in domeniul IT dar nu stim sa il exploatam….pacat!

Nu am sa scriu chiar asa de mult ca in alte dati. E mai improtnt sa scriu concluziile decat evenimentele in ordine cronologica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.