Categorii
Cultura

MakeUseOf prezintă ghidul pentru Google Analytics [ebook pdf]

MakeUseOf are o groază de ghiduri gratuite de câteva zeci de pagini fiecare pe o mulțime de subiecte. Nu îți prezintă cele mai mari sau mici secrete din domeniile respective, dar înveți bazele.

Nu este tocmai ușor să ai la un loc cele mai utile informații dintr-un domeniu cum este Photoshop-ul, căutarea laptopului potrivit sau alegerea SSD-ului cel mai bun.

De data asta MakeUseOf a pus la punct ghidul despre Google Analytics. În mare parte este documentația de bază de la Google , dar are în plus iomagini și câteva cazuri de uz practic. Cele 41 de pagini te vor ajuta să înțelegi de ce este bine să ai un tool de tracking pe website sau blog. Multele informații pe care le oferă (încă gratuit) Google Analytics te pot învăța multe despre prorpiul site și chiar despre obiceiurile tale.

Dacă vrei să intri în studii de caz de-a dreptul exotice legate de Google Analytics, atunci te invit pe blogul lui Avinash Kasushik. După ce creierul tău va suferi o primă implozie vei accepta că ești o ființă mică, proastă și umilă și că adevărul este dincolo de orice statistică, în lumea intențiilor vizitatorilor.

Revenind la ghid, clic pe imaginea de mai jos și fii gata de aventura analizei de trafic a site-ului tău:

Cât de des îți vizitezi contul de Analytics? Recunoaște!

2 răspunsuri la “MakeUseOf prezintă ghidul pentru Google Analytics [ebook pdf]”

Eu destul de des. Plus ca am statisticile din WP Stats si vad siu de aoclo despre ce e vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.