Categorii
Cultura Online Știință TechArt Tehnologie

1 octombrie 2012: tehnocultura.com vede lumina zilei #firstpost

De ceva timp mi-am pus în cap să am un domeniu separat pentru articolele de tehnocultură, știință, educație. Și am reușit acest lucru cu tehnocultura.com. Deși conceptul de tehnocultură este oarecum aplicat în învățământul românesc, termenul propriu-zis nu este tocmai cel mai popular.

Dilema Veche a publicat un articol de referință legat de tehnocultură și importanța ei pentru orice om pasionat de mai mult decât simpla sa existență.

Cele peste 380 de articole pe care le găsești în acest moment pe acest blog sunt rupte din blogul părinte obisnuit.eu, blogul meu de inimă în ultimii aproape doi ani. Nu mi-a plăcut ideea de a pune la un loc articolele despre invenții, techart, cultură la un loc cu mersul la petreceri și alte chestiuni de ordin personal. Acum sunt împăcat.

Aici vei găsi articole despre: invenții, concepte tehnologice, moduri în care tehnologia ne influențează viața și gândirea, tehnologie care modelează cultura, o cultură a tehnologiei, știință, materiale educative, ebook-uri, website-uri care fie sunt utile, fie te învață lucruri utile. Una dintre criticile aduse blogosferei este aceea că e prea puțincă cultură sau educație pe ele. Greșit. Important este să știi unde să cauți.

7 răspunsuri la “1 octombrie 2012: tehnocultura.com vede lumina zilei #firstpost”

[…] Cheța s-a ambiționat din nou și a lansat Tehnocultura, după ce în Dilema Veche a publicat un articol pe această temă și datorită faptului că a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.