Categorii
Emisiune TV Podcast

Tehnocultura TVS – Ediție Specială: Tehnocultura și Intrebările Științei

Ediția specială a fost difuzată la TVS Brașov în data de 02 februarie 2015.

De data aceasta eu am fost cel chemat la interviu. Ovidiu Grădinar, directorul TVS Brașov, mi-a adresat o serie de întrebări surpriză.

I-am cerut să mă surprindă cu întrebările și sper că am dat răspunsurile potrivite. Sper să îmi fie iertate eventualele bâlbâieli.

In această ediție specială am discutat despre interesul meu pentru știință în general și cum am ajuns să scriu despre tehnologie și știință odată ce am descoprit lumea blogurilor, în 2010.

Tehnocultura.ro a luat fiintă în 2012 și este un proiect la care lucrez zilnic și care are menirea de a-i ajuta pe mulți oameni care doresc să afle mai multe despre tehnologie și știință.

Vorbim, de asemenea, și despre Intrebările Științei, emisiune care va fi lansată în curând tot la TVS Brașov. Emisiunea va avea episoare în care se răspunde, succint, la o mulțime de întrebări curioase.

Așadar, în fiecare episod se va răspunde la 3-5 întrebări de genul „De ce este cerul albastru?”, „Ce este lumina?”, „Cum s-au descoperit neutrinii?”.

Răspunsurile le vor da profesori și experți în diferite domenii ca matematică, fizică, biologie, chimie și alte științe exacte.

Subscribe in iTunes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.