Categorii
Cultura

Ghidul complet despre iPad – ebook gratuit de la MakeUseOf

Mi-am promis anul acesta că îmi voi lua un smartphone și un laptop nou. E vremea să intru și eu în era gadgeturilor moderne, nu? Nu atât de mult pentru că și alții au așa ceva, ci pentru că vremuri diferite cer soluții diferite. Când vine vorba de tehnologie niciodată nu poți fi în pas cu toate modificările care au loc, dar poți măcar încerca.

Dacă ai de gând să îți iei un iPad (apropo, frumoasă piesă de tehnologie) auntci cei de la MakeUseOf s-au gândit să te ajute să iei cele mai corecte decizii legate de tipul de aplicații pe care ar trebui să le instalezi pe el.

Un iPad îl poți folosi ca și ebook reader, centru multimedia sau ca și gadgetul care să te ajute la munca de zi cu zi. Mărimea nu îl ajută mereu, dar ceea ce poate face îi aduce o serie de avantaje.

Numit “iPad: a Magical and Revolutionary Guide”, ghidul despre ce fel de aplicații să folosești pe iPad îți indică toate detaliile necesare despre 40 de astfel de programe. Toate aceste aplicații sunt gratuite, ca și acest ghid de altfel. Ca să îl descarci gratuit nu trebuie decât să dai clic pe imaginea de mai jos.

Dacă linkul de mai sus nu merge, atunci dă clic aici. Lectură plăcută.

6 răspunsuri la “Ghidul complet despre iPad – ebook gratuit de la MakeUseOf”

Da, se laudau ca iPhone 4 e cel mai cel din parcare. Trebuie sa ma multumesc totusi cu ceva mai eiftin sau … cine stie 😀

Salvat PDF-ul pentru cand am timp sa-l studiez… singura mea problema cu iPad-ul e ca nu stiu sa sterg ce-am instalat si nu mai folosesc sau nu e ceea ce caut.

Sunt genul care instaleaza, testeaza si… alege…

Foarte bine. trial&error e ce mai potrivita emtoda de a gasi ce cauti 😀

mda … nu m-am lamurit pina acum de ce ti-ai cumpara un iPad? Dar subscriu la dilema de mai sus: iPhone sau HTC?

iPad il folosesti mai mult ca obiect de birou, pentru cie cu sedinte, etc, dar cred ca iPhone as alege. Trebuie sa dau ce vreun ou colorat de Pasti :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.