Categorii
TechArt

Are We – videoclip interactiv care pur și simplu uimește

Îmi plac la nebunie filmele și pozele panoramice interactive la 360 de grade. Pur și simplu sunt o frumusețe a tehnologiei din ziua de azi. Cel mai interesant mi se pare că încep a fi folosite foarte des, lucru îmbucurător de altfel.

Articolul scris de Mashable despre acest videoclip este și el foarte răspicat în a spune că această tehnologie nu este nouă, dar că, cel puțin acest videoclip, merită vizualizat.

Mie mi-a plăcut foarte mult pentru că m-a făcut să mă simt o parte din videoclip. Numit „Are We„, videoclipul a fost creat de către muzicianul Craig Wedren și îți prezintă o lume în care ești plimbat prin mai multe decoruri, în timp și spațiu. Melodia este puțin sinistră, dar nu îi scade din farmec.

Tot ce ai de făcut este să asculți melodia și să te plimbi cu mausul de colo-colo. Este foarte interesant cum se pot desfășura evenimentele în jurul tău ca și cum ai fi intr-un joc video. Clic pe imaginea de mai jos să experimentezi una dintre bijuteriile tehnologiei moderne: videoclipul interactiv la 360 de grade.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

Un răspuns la “Are We – videoclip interactiv care pur și simplu uimește”

Video în loc de poza de profil și filme interactive — Obisnuit.euspune:

[…] vorbim acum de filme interactive. Acest tip de filme sunt la modă și am mai scris despre ele aici și aici.De data aceasta zeul Google ne uimește cu proiectul Gigapan în care poți urmări filme […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.