Categorii
Tehnologie

Trei obiecte pe care vrei să le ai acasă

Nu pot să mă ascund așa că zic că îmi place internetul pentru foarte multe lucruri pe care le are de oferit. Dacă vrei să găsești lucruri interesante nu trebuie să mergi mai departe de acest blog. Este foarte bine că m-am abonat la vreo câteva bloguri foarte interesante de dincolo pentru că așa mai aflu ce le mai poate mintea internauților și oamenilor de prin lume.

Știm, în mod normal natura umană este… fără de folos, ca să fiu docil. Dar, sunt atât de multe lucruri făcute de oameni extraordinari că nu ai timp în toată viața să admiri ingeniozitatea, ambiția, hotărârea și inventivitatea lor. Dacă vrei să mă critici că am vederi idilice, atunci te rog să răspunzi la următoarea întrebare: de ce nu ai făcut lucruri extraordinare de care să vorbească o lume întreagă?

Probabil că 99,99% din oamenii de pe Pământ merită ignorați, dar eu cred că acei 0,01% dintre noi fac diferența, ca întreg, dintre oameni și dobitoace. Fără să mai fac prelegeri vreau să îți prezint câteva lucrui foarte interesante pe care sigur vrei să le ai acasă.

Magic Cube Laser Keyboard – tastatura ta este old school

De ceva vreme încoace se încearcă reinventarea interacțiunii noastre cu calculatorul. Și se pare că ajungem la lucruri cât se poate de interesante. În exemplul de mai jos avem de-a face cu o tastatură ascunsă într-o rază laser.

Cu alte cuvinte, tot ce îți trebuie mai nou este să ai o suprafață plană pe care să se proiecteze o tastatură. O cameră infra-roșu, plasată în cutia proiectorului, identifică mișcările tale și interacțiunea cu calculatorul este făcută. Țin să te anunț că așa ceva există și se vinde. Creată de firma Celluon o asemenea bijuterie costă 200$. Să îmi iau, să nu îmi iau… Via [IncredibleThings].

Cubul Rubik cu Sudoku – frustrare la puterea a treia

Îți place Sudoku? Îți place cubul Rubik? Ce ar fi să le ai pe amândouă la un loc? Mă declar vinovat de lene infailibilă atunci când încerc să fac Sudoku sau cubul Rubik. Mai bine m-aș uita cum își vânează o mâță coada și tot aș fi mai căștigat, dar pentru cei pasionați este provocare la a puterea treia (cub).

Poți vedea în imaginea de mai jos cum arată. Ideea ar fi ca pe fiecare față să fie toate cifrele, dar doar o dată. Dacă rezolvați cubul acesta vă declar Sudoku Rubik Warriors. Via [Neatorama].

Un alt fel de ceas

Neatorama este un websit excelent în ceea ce privește știrile cele mai interesante de pe glob. Și tot pe acest websit poți da de un magazin de prezentare cu lucruri drăguțe sau „geeky”, numai bune de făcut cadou.

Cum ei se specializează în asemenea rarități, iată că acum ne încântă cu un ceas mai ciudat. Este vorba de Film Clock, un ceas ascuns într-o rolă de film, puțin cam mare, care are un ecran LCD pe care poți vedea data și ora. Pentru nostalgicii pozelor pe film este cadoul ideal. Sunt curios să aflu cu ce mai vin nou cei de la Neatorama. Vezi în imaginea de mai jos.Via [Neatorama].

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 23-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

12 răspunsuri la “Trei obiecte pe care vrei să le ai acasă”

Tastatura și ceasul sunt bestiale… dar să spunem că sudoku n-a fost niciodată jocul meu preferat 🙂

Mai am in calculator si alte idei facute de ei. dar toate la timpul lor 😀

Am observat ca tu zici mereu websit. Eu cred ca e corect WEBSITE. Ma insel? 🙂
Imi place mult design-ul ceasului!
Cat despre Sudoku, nici eu nu sunt fana. Mai bine fac integrame :))

Da, este cotrect website, dar nu este vreo norma. e corect website in engleza. in romana ar trebui sa fie ceva in genul websait 😀 asa ca eu aleg forma simpla, websit 😀

Cubul rubik cu sudoku ar fi un cadou exceptional pentru o prietena care tot timpul isi cumpara ziare doar pentru sectiuea Sudoku =))

Eu mi-as lua sigur o tastatura ca aia 😀 E high tech si e cool.Cu sudoku nu ma impac orice as face.

Tare tastatura si nu mi se pare scumpa deloc,insa eu nu as investi in ea decat poate pentru simpla placere de a o avea, nu-i vad utilitatea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.