Categorii
Online

3 website-uri care te fac celebru

Unele website-uri au la bază idei geniale, cum este ImageChef!

Ei bine, nu te fac celebru, dar sigur îi poți păcăli pe prietenii tăi cu ele. Citesc foarte des că scopul multora este să aibă bani, să facă avere, să fie celebri și fără griji. Oare nu căutăm bine, dar suntem greșit motivați?

Se evită pomenirea muncii și învățatului în toate aceste fraze care îți vorbesc despre faptul că trebuie să umbli după succes. Succesul este un rezultat al muncii tale. E drept, poți munci mult și prost. Am văzut destule cazuri. Diferența între a munci mult (ca timp consumat) și a munci din greu: când muncești din greu faci acel pas în plus, așa cum zice și Seth Godin.

Hai să îți prezint cum vor arăta lucrurile când vei fi un om de succes. Când ai făcut ceva cu adevărat notabil sigur vor scrie și ziarele despre tine. Cum se face că, într-un film foarte vechi, apare numele blogului meu ca fiind cel mai tare!? Adică, fac ei preziceri? Vezi în filmul de mai jos!

Acum, că ai văzut filmul trebuie să precizez că și tu poți avea numele în propria ta reclamă. Tot ce trebuie să faci este să mergi pe Imagechef.com și să scrii o frază scurtă, apeși preview și apoi dai Export. Te va duce la o pagină de unde poți descărca un cod pe care îl pui pe site.

Dacă nu ai site, poți măcar să descarci poza de la final. Tot e ceva. 😀 Așa-i că parcă te simți mai celebru? Via [Presufer].

Știi cine mai are succes? Ai ghicit: este vorba de hackeri. Dacă vrei să îți impresionezi prietenii atehnici cum skillurile tale de hacker atunci dă clic pe imaginea de mai jos. Te va duce la HackerTyper.net, unde ai ocazia să tastezi orice și pe ecran vei vedea cum apar șiruri logice de funcții și comenzi pe care un neștiutor le consideră tech-voo-doo. Via [Presurfer].

Să nu uit că printre cei mai celebri oameni se numără și pictorii. Acum ai și tu șansa de a deveni celebru folosind un site care îți permite să faci pictură digitală. Ciudat, nu? Și să vezi ce capodopere ies. În imaginile de mai jos poți vedea Obisnuit.eu stilizat cum am știut și apoi o imagine epocală, cu mine ca lider al junilor 😀

Așa-i că știu să pictez bine? La fel poți face și tu. Fie îți creezi imaginea de la zero, fie încarci o poză și o prelucrezi. Efectele sunt notabile. Aplicația poate fi găsită pe Psikopaint.com. Sunt geniali cei care au făcut acest website. Via [Presurfer].

4 răspunsuri la “3 website-uri care te fac celebru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.