Categorii
Tehnologie

Technicolor LED-TV Dreamcoat – reclame video direct pe hainele tale

Videohaina este o nouă găselniță a tehnologiei moderne. La început am crezut că este vorba de o aplicație a hârtiei electronice numită e-ink. În schimb haina este formată din leduri și transmite destul de clar imaginile.

Specificații: 160×120 pixeli, alimentat de o baterie de 12V și poate rula video NTSC de la iPod-uri sau DVD playere. Cu puțin efort ei vor face ca imaginile să fie redate prin semnal wireless de la laptop și ai putea chiar vedea filme pe haina ta preferată.

Deși nu este tocmai practică, este o aplicare interesantă a LED-urilor. Personal, nu cred că va avea prea mare succes dacă ar fi vorba să fie folosită ca să vezi filme. Va fi bună totuși pentru afișare de reclame și, poate, ca să simuleze un alt outfit.

Haina video sau haina TV a fost creată de către David Forbes, din Tucson, Arizona, SUA. A lucrat la acest prototip mai bine de șase luni și a cheltuit 20 000 de dolari. Nu e un chilipir, asta o pot zice sigur.

Eu mi-aș lua un asemenea model, dar numai dacă ar face ledurile mult mai mici. Tu? Via [TechCrunch].

Nu uita, până pe 25 iulie 2011 am un mic concurs pe blog în care poți câștiga reducere de 75% la hosting. Vezi aici despre ce e vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.