Categorii
Tehnologie

Metasyn – vizualizarea informației în mod interactiv [video]

No, că așa ceva vreau și eu acasă. Sau măcar să văd la vreun muzeu de-al nostru. Metasyn este o aplicație care îți permite să vizualizezi informația dintr-un muzeu într-un mod inedit.

Ai ocazia de a folosi o telecomandă pentru a alege ce autori te interesează, poți urmări liniile marcate ca să ajungi la operele lor și te poți distra în același timp. Totul cu un calculator în zonă și cu un proiector. Un asemenea proiector poate face minuni, mai ales că sunt folosite și la cartografierea 3D și altele în genul.

Instalația se găsește la Muzeul de Artă Contemporană din Roskilde, Danemarca. Enjoy! Via [Creative Technology].

Metasyn – Interactive Information Visualization from Sixth Sensor on Vimeo.

4 răspunsuri la “Metasyn – vizualizarea informației în mod interactiv [video]”

Mda.. nu va ajunge niciodata la noi !! In primul rand e o tehnologie mult prea avansata pentru mintea noastra inghesuita si nu cred ca ar fi enorm de multi interesati, doar e muzeu 😀 asta daca nu se conserva mustata lui Guta printr-un muzeu :))

Vai, cred ca ar face un bine daca ar iesi la TV si ar zice ca iubeste muzeele. Sa vezi acolo puhoaie de oameni venind :))

tare ideea:D ma rog, mai dureaza pana sa avem si noi asa ceva.. noi sa ne reparam mai intai drumurile :)) si sa reusim sa punem si noi un gazon calumea pe national arena:D si apoi sa speram la tehnologii dintr-astea:D

Ai auzit ce zic rusii, nu? Ca cica romanii au facut Duster numai ca sa nu isi repare drumurile :)) Cred ca se apropie de adevar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.