Categorii
Tehnologie

Steve Jobs a murit. Apple trăiește.

Curios cum un om poate stârni atâta atenție. Sincer, îmi este indiferent faptul că a murit, pe cât de indiferent mi-ar fi dacă ar muri oricare dintre VIP-urile din lumea tech. Nu sunt rău, ci privesc lucrurile din perspectiva mea.

Un lucru este totuși de apreciat: toți vrem să ajungem ca el, dar prea puțini dintre noi suntem dispuși să facem ceea ce trebuie și să ne asumăm raspunderea pentru faptele noastre. Să mai zic că ar fi frumos să avem un țel în viață?

Nu îmi pare rău că Steve Jobs a murit și zic asta pentru că el, cât a trăit, a făcut ce i-a plăcut. În rest, totul e numai o știre. Să fim sănătoși, până când vom auzi de un alt gigant care trece granița.

View Top News – Steve Jobs Tribute: 10-6-11 and over 3,000,000 other topics on Qwiki.

14 răspunsuri la “Steve Jobs a murit. Apple trăiește.”

mare pierdere pt lumea IT… odihneasca-se in pace! Pacat ca stirea asta a fost „acoperita” in lumea SEO de presupusa „disparitie” a PageRank-ului.. Ce tampenie 🙂

Lol, si daca dispare PageRankul eu tot o sa am rezultatele pe prima pagina pentru niste cuvinte cheie. Prosti mai sunt unii.

mai… nu sunt neaprat prosti, ci e vb de afacere aci. practic pretul link-urilor si advertorialelor si al pachetelor de link building sunt influentate doar de PageRank, in principiu.. mai sunt si alti factori dar asta e cel mai important. iti dai seama ca daca ar disparea, astia ar muri de foame o perioada, pana s-ar gasi un alt metric si pana l-ar accepta lumea, ca asa pot trece f bine sa foloseasca PA sau mR de la seomoz, dar na, tre sa le accepte si lumea, ca sa zic asa.. tre sa le primeasca in „societate”:D

Sau iCare version NOT. Bravo lui pentru ce a facut si sa luam exemplu. Si cam atat.

Normal sa i se dea atentie! Acest om a schimbat lumea. Cel mai mare CEO din ultimii 10 ani. E o mare pierdere pentru fanii tehnologiei.

Nu, mare pierdere ar fi fost daca Apple cadea odata cu el. A facut un lucru bun si a constuit compania asta care e iubita de multi oameni. Felicitari lui pentru ce a realizat si sa luam exemplu. In rest sa stii ca nu ma afecteaza plecarea lui.

Nimeni nu e de neinlocuit.

Din seria „banii n-aduc … sanatatea” sau :

“Desi trepte osebite le-au iesit din urna sortii,

Deopotriva-i stapaneste raza ta si geniul mortii“

(Mihai Eminescu, Scrisoarea I)

Nu, Mali, ma refeream al geniul mortii, nu la Steve. :)) Moartea e atat de geniala incat nimeni nu ii gaseste solutia :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.