Categorii
Tehnologie

Fereastra touchscreen va aduce era Minority Report în casele noastre


La CES 2012 (locul unde aș fi vrut să fiu și eu) a fost prezentată invenția Samsung numită Smart Window, o fereastră touchscreen care îți arată cele mai importante informații la o atingere.

Cine este situat de partea cealaltă a ferestrei nu vede ce vezi tu. Poți chiar porni aplicația care să închidă jaluzelele și toată ferestra va fi acoperită de un strat opac. Cum probabil fără un minim de 5-10 000 de dolari nu poți pune mâna pe așa ceva cred că trebuie să așteptăm vreo 5 ani până să avem așa ceva în casă.

Ce zici, strângem bani de pe acum? Via [Geeksaresexy].

6 răspunsuri la “Fereastra touchscreen va aduce era Minority Report în casele noastre”

Eu m-am csormonit in buzunare pentru un amarat de „termopan”, asa ca am de lucrat la economisire:)).
In ultimii ani, in domeniul asta al gadgeturilor, avansul a fost ametitor. Poate n-o sa dureze chiar 5 ani pana sa devina mai accesibile astfel de lucruri.

Va evolua chiar destul de mult. Gandeste-te ca au resut un experiment in care au filmat cu 1000 de miliarde de cadre pe secunda. (articolul meu zice trilion, tre sa schimb :P)

Cred ca in curand nu vom mai reusi sa tinem pasul cu dezvoltarea tehnologica si vom incepe sa regretam timpurile cand telefonul era telefon si fereastra era fereastra 🙂

Sau vom imbratisa acele vremuri. Blogurile erau si, uneori, sunt vazute ca o curiozitate 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.