Categorii
TechArt

Streamflow – sculptură informativă interactivă [techart]


Creat de către Envis Precisely pentru Deutsche Museum din Munchen, Streamflow este o sculptură informativă interactivă care se folosește de un senzor Kinect pentru a primi comenzi prin simpla mișcare a mâinii.

Cum era Minority Report este deja printre noi un asemenea lucru nu este de mirat, dar sculptura interactivă este un pas către imprimarea tehnologiei adânc în inima artei. Creată pentru AMGEN, cea mai mare companie biotech din lume, sculptura Streaflow prezintă informații sub formă de text și imagini cu care poți interacționa plimbând mâna deasupra celor patru monitoare.

Dacă îți oprești mâna deasupra unei imagini, aceasta se mărește. Dacă plimbi mâna de la strânga la dreapta vei vedea cum se schimbă sensul fluxului de informații. Frumos.

Acum un mic secret: dacă stai suficient de multe ore pe Vimeo să dai de canale de tehnologie, artă și creativitate vei fi uimit să vezi ce poți găsi acolo. La fel și pe YouTube. Trebuie să îmi mai rezerv o duminică să dau și de alte canale noi 😀 Enjoy! Via [New ways of interaction].

2 răspunsuri la “Streamflow – sculptură informativă interactivă [techart]”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.